Siap sudah..

Finally, after few month mengedit blog ni untuk mendapatkan wajah baru memang agak letih juga la. Bukan la sepenuh masa nak buat blog je kan, benda lain pun kena buat juga. Boleh dikira 5bulan jugalah Nina nak siap edit blog ni. Nak buat macam mana, Nina bukan la reti sangat asal blog ni. Tambahan lagi, blog ni dah berubah wajah selepas lama Nina tak buka. Memang terkial-kial la Miss Nina ni nak mengkaji dari dasar balik kan. Resultnya takde la cantik mana jika nak dibandingkan blog2 yang lain. But adalah perubahan.. Maybe dulu banyak kisah Nina dengan MR. F, now Nina berkias-kias jela eyh. hehe. Alright, now we see the result. Ok tak U'olls rasa macam ni, ke nak lain lagi. Komen sikit... ^_^

Peace sikit kat picture poyo ni. Hehe ;p

No comments:

Post a Comment

 

©✿"Dunia Nina"✿ - Powered By Blogger Thanks to Blogger Templates